Az Utazó Magazin blogja

Célunk, hogy lapunk munkatársai, bármerre is járnak a világban, néhány kép, videó és persze bejegyzés formájában beszámoljanak élményeikről, kalandjaikról! Így Ti is képet kaphattok arról, hogy mennyi szépség és mennyiféle érdekesség található szerte a világban. Reméljük elnyeri tetszéseteket!

Az Utazó Magazin honlapja

B1_2013marc-200x259.jpg

Honlapunkat elérheted a képre, vagy IDE kattintva!

Túl a Nagy Vízen

2012.08.28. 01:53 BenZool

Ma indulok egy 17 napos túrára az Egyesült Államokba. A terv szerint San Franciscoban száll le a gép, itt töltök el pár napot, majd bérelt autóval lekocsikázunk az óceán partján Los Angelesbe. Innen indulok tovább a Death Valley-n keresztül Las Vegasba, majd a Grand Canyont és a környező kisebb kanyonokat körbejárva Phoenix-ben repülőre szállva Atlantába megyek, ahonnan a Mexikói-öblöt és Floridát járom be. Dióhéjban ennyi, természetesen igyekszem pár naponta jelentkezni és beszámolni a látottakról. Ha minden jól megy, akkor mind videókat, mind képeket is fogok mellékelni a cikkekhez.

2 komment

Címkék: beszámoló florida los angeles las vegas san francisco körút egyesült államok grand canyon

A bejegyzés trackback címe:

https://azutazomagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr884736434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dello 2012.08.29. 12:32:01

Nagyon vàrom a beszàmolót, januàrban fordìtva fogjuk megtenni az utat, Las Vegasból SanFranciscoba! San Franciscoban ki ne hagyd a kagylólevest!

BenZool 2012.08.31. 16:16:09

@dello: Remélem, hogy akkor mindkettőnk érdekében csak csupa jóról tudok beszámolni :) A kagylólevest meg sajnos végül kihagytam, valahogy nem az én gyomromnak találták ki..:P
süti beállítások módosítása